Een nieuw hoofdstuk

Het verhaal van Solar Customs begint in 2016, op het dak van Montana Snowcenter, hier wordt ik betrokken bij een groot zonne-energie project en mijn interesse is gewekt. Als echte avonturier, bedenk ik op een creatieve manier een connectie met evenementen.

Niet veel later kom ik in contact met Solar Crew, om daar mijn nieuw gevonden passie verder te ontwikkelen. Bij Solar Crew maken we allerlei soorten projecten maar wel altijd op het dak van een woonhuis.

Ondertussen werk ik ook verder in de evenementen industrie en hou ik mijn oren en ogen open voor kansen met betrekking tot Zonne-energie. Zo merk ik op dat er bij sommige evenementen al voor de minste of geringste dingen een diesel generator wordt ingezet. Dit geeft aanzet voor mij om me te verdiepen in zonne-energie voor evenementen.

Ik betrek me bij allerlei projecten en we hebben een ontwikkeling gemaakt voor de route-verlichting van Glow. Dit zie ik als het startsignaal van de nieuwe onderneming, Solar Customs.

“Wat we precies gaan doen” ontwikkeld zich van jaar tot jaar, zo heb ik de laatste jaren vooral gewerkt aan het ontwikkelen en maken van verlichting oplossingen gevoed door zonne-energie. Maar ik voel aan dat er iets moet veranderen, Solar Customs gaat zich niet uitsluitend richten op het ontwikkelen en maken van deze specifieke oplossingen. Ik krijg geregeld vragen van mensen over zonne-energie die anders zijn dan normaal.

Vandaar, nu een nieuw hoofdstuk, een nieuwe missie. Bij Solar Customs kun je terecht met alle vraagstukken die je hebt die anders zijn dan normaal. Wil je een accu opladen voor gebruik elders, met zonne-energie? Wil je jou huis echt off-grid maken, door de inzet van accu-opslag? Wil je een zonnepaneel meenemen naar de camping? Wil je een bouw of reclame-bord verlichten? Wil je jou tuin of terras verlichten?

Ja, we doen nog steeds veel met verlichting en onze producten richten zich met name op de zakelijke markt, ondernemers. Maar als u een prangende vraag heeft over een zon gerelateerd onderwerp, schroom dan niet om contact op te nemen! Wij kunnen u een stapje dichter naar een zonnige oplossing brengen. 🙂

Met een zonnige groet,

Melle Freriks

Solar Customs – Smart energy & Visibility

Solar Customs